Hvordan skal du overnatte?

Enten du skal campe, bo på hotell eller i telt vil nok overnattingen oppleves som annerledes og spennende. Hvis du skal bo på campingplass eller på hotell kan det være lurt å booke plass eller rom i forkant. Det er mange som vil oppleve vårt lange land i år, og derfor er det fornuftig å sikre seg plass et sted du ønsker allerede nå. Bruk kredittkortet hvis du skal booke overnatting på forhånd (da får du reise- og avbestillingsforsikring inkludert).

Kom deg rundt

Vårt land er langt, og veiene er mange. Gjør det hyggelig på veien ved å forberede turen. Nok snacks til barna, god musikk i høyttalerne og jevnlige pauser bidrar til å lette stemningen. Hvis du trenger en større bil for å gjøre turen behagelig, eller om du vurderer å innfri drømmen om en campingvogn eller bobil, så finnes det gode løsninger her hos oss. Du kan enten søke om lån til en konkret bil eller campingvogn, eller eventuelt et lånebevis hvis du ikke har bestemt deg enda.

Og husk, uavhengig av om det blir ny bil eller ikke, på ferietur så er det viktig å sikre god stemning i bilen og å ta mange ispauser!

Masse å finne på

Bade i fjorden, oppfriskende fjellvann eller avsidesliggende innsjøer?

Se deg rundt! Når vi har ferie har vi tid til å ta det med ro og stresse ned. Gå en tur, opplev den vakre naturen, kulturarven vår eller bare spaser rundt i en ny bydel. Støtt opp om små lokale butikker og næringslivet her i Norge. Gå innom den lokale bakeren for ferskt brød eller nyt et godt måltid på bryggekanten på den koselige havnerestauranten. Mulighetene er mange.

Helt til slutt – ta vare på de små ferieøyeblikkene. Det har vært, og er fortsatt, en utfordrende tid for mange. Nyt ferien litt ekstra. Bruk tiden til å slappe av, møte venner og familie i små grupper med god avstand og bli kjent med Norge som ferieland. Tenk hvor heldige vi er som får lov til å feriere her, i ett av verdens mest varierte og kanskje vakreste lille land.