Mange vippsere har lenge ønsket seg muligheten til å betale med mobilen når de kjøper dagligvarer, og endelig nærmer det seg. Nå har vi startet pilot med Rema, som gjør at du kan betale med mobilen i noen av deres butikker. Utrullingen er allerede i gang, og flere og flere butikker kommer på de neste ukene.

Vipps har den siste tiden rullet ut betaling med QR-koder i terminal, som nå er tilgjengelig for over 2,5 millioner vippsere. 40.000 terminaler på ulike butikker, kafeer og restauranter er allerede klare, og nå blir det også mulig å betale med mobilen hos Rema 1000.

Pilotbutikken på Ensjø melder om flere fornøyde kunder som enkelt får betalt også når lommeboken ligger igjen hjemme. Til nå har 6 butikker i Stor-Oslo åpnet for Vipps-betaling, og flere er på vei i andre deler av landet. Butikkene merkes godt i kassapunktet, slik at du tydelig ser at her kan du bruke Vipps når du skal betale.

Er du en av 1,5 millioner Æ-brukere kommer du også til å få priskuttene dine når du betaler med Vipps, uten at du behøver å gjøre noe annet enn å betale med Vipps i terminalen. Er du litt ekstra opptatt av logistikk i betalingsøyeblikket, gir også mobilbetaling et litt enklere kjøp. Skann QR-koden i terminalen før du begynner å pakke varene, og godkjenn kjøpet rett i appen.

Automatiske Æ-kutt når du betaler med Vipps blir tilgjengelig for alle når vi er gjennom pilotfasen og har testet løsningen godt!

Slik funker det snart:

  1. Åpne Æ og gå inn på «profil» og «legg til betalingsmåte»
  2. Velg Vipps, og gå igjennom innlogging i Vipps på vanlig måte
  3. Og vipps så får du Æ-kuttene hver gang du betaler med Vipps

Slik funker det nå:

For å få priskuttene nå i pilotfasen må du skanne din personlige strekkode i Æ i kassen før du betaler.

Strekkoden finner du under “Profil” i Æ-appen. Snart kan du slippe denne "omveien", og du vil få Æ-kuttene automagisk ved betaling.