Gaven til den som har alt må være et Verdikort. Verdien på kortet velger du selv – alt mellom 200,- og 5.000,- kroner. Og den som får verdikortet kan bruke det til akkurat det de har lyst på. En mer personlig gave er vanskelig å finne på. Les mer her.

Smart å bruke på salg
Det er alltid hyggelig å gi bort ting vi vet blir satt pris på. Det fleste har i dag alt de trenger og det som står på ønskelistene til jul er ofte gaveønsker i høy prisklasse – og ting som ofte kommer på salg. Med et verdikort vil den du gir gaven til kanskje få kjøpt to ting til prisen for èn. Da snakker vi om å doble verdien av gaven da.

Verdikort i stedet for kontanter
Den fine med verdikortet er at det kan brukes som gave- og kontantkort over hele verden. Verdikortet kan med andre ord brukes på nett og i alle butikker som aksepterer Visa.

Ingen aldersgrense
Det har heller ingen aldersgrense. Du kan altså fint gi et verdikort til en 10-åringen som ønsker å kjøpe spill, leker eller andre ting på nett.

Perfekt å bruke til netthandel
– I dag når mange handler på nett, spesielt de yngre, er det perfekt å bruke et verdikort når man skal betale varen man kjøper. Kontanter får du ikke brukt på nett. Kontanter har dessuten også lett for å havne i det store «sluket». På verdikortet bestemmer du selv beløpet, eller verdien. Vedkommende som får det kan sjekke saldo på nett eller via SMS.