På dagtid var temaet: «Møt oss og se hva regionen har å by på» og «Hvilke muligheter finnes for deg i Kongsvingerregionen»? Her var det 50 ulike aktører som deltok med stands, foredrag og show. Det var eget program for barna. På kvelden var det Reunionparty der alle kunne lage sin egen reunion for venninnegjengen, klassen eller fotballaget.

  • Det var et meget vellykket arrangement, både dag og kveld, sier markedssjef i Grue Sparebank, Erik Brinch Lund

Grue Sparebank er en av hovedsponsorene til Kongsvingerregionen.no og deres omdømmeprosjekt. Prosjektet jobber blant annet målrettet med å synliggjøre ledige stillinger i distriktet, for å tiltrekke seg flere folk. - Å få ungdom til å flytte tilbake til vårt distrikt er vesentlig for distriktets fremtid, forklarer Brinch Lund.

Brinch Lund og samarbeidspartnerne er godt fornøyde med arrangementet, som har fått strålende tilbakemeldinger fra både bedrifter, kommunene og publikum. Det var ingen påmelding, så det var usikkert hvor mange som ville komme, og endte med «stinn brakke» på Sentrum VGS - hele dagen.

God omdømmebygging

  • Reunion ga oss påfyll av stolthet - både for dem som har bodd her lenge og dem som nylig har flyttet hjem. Etter en slik opptur blir vi ekstra glade i distriktet vårt. Nå gjelder det å bygge stolthet videre framover, og å få konkrete resultater, sier Brinch Lund.

Reunion
Fra venstre; Ida Holmen, Pål Oscar Løvberg, Eli Tomterstad, ordfører Rune Grenberg og Mona B. Moe

Han håper at de gjennom arrangementet fikk vist mulighetene som finnes i distriktet og de gode kvaliteter livet her kan bringe, for alle som vurderer å flytte hit.

Slike arrangement synliggjør viktigheten av å ikke tenke isolert, men å se større på mulighetene vi har i fellesskap. I Solør handler det ikke lengre å tenke kommune for kommune, men å tenke distriktet som helhet. Det drypper gjerne på Solør om det etableres en ny bedrift i Kongsvinger, og vice versa.

  • Det var en glede å være med på dette arrangementet. Suksessfaktoren er de mange aktørene som gikk sammen og arbeidet for et felles og viktig mål for regionen. Nå skal vi fortsette arbeidet og dyrke alt det positive som kom fram. Mange verdifulle kontakter er knyttet, forteller betalingsansvarlig i Grue Sparebank Pål Oscar Sem Løvberg, og avslutter: Det er morsomt at det kom så mange folk! Vi har åpenbart truffet noe, og for oss som er opptatte av distriktsutviklingen, er dette rett og slett svært vellykket!

Les mer om Norges største Reunion og se hele programmet HER