Det er med stor glede vi publiserer at vi gir kr 40.000 til organisasjonen Med hjerte for Solør, som bidrag til deres arbeid lokalt i Solør kommunene, sier banksjef Hans Petter Gjeterud i Grue Sparebank

I vår arbeidshverdag er et av våre viktigste mål å utgjøre en forskjell.  I tillegg til at vi er bevisst vårt samfunnsansvar så er vi opptatt av å støtte opp om gode tiltak som ulike organisasjoner i vårt nærmiljø utfører. Med hjerte for Solør er en av disse, sier Gjeterud.

Vi har alle fått kjenne på kroppen hvordan korona pandemien påvirker vår hverdag og skaper ulike unormale situasjoner. Vårt distrikt har lenge klart seg veldig bra i forhold til registrerte smittetall, men vi har den siste tiden fått en påminnelse om at også vi må være godt forberedt, ta hensyn og følge myndighetenes oppfordring.

Enkelte familier har blitt mer påvirket enn andre, og noen av de som hadde det vanskelig før pandemien har det enda vanskeligere nå.

Den jobben Med hjerte for Solør gjør, ved å ta initiativ, bidra til en bedre hverdag og ikke minst bry seg om andre, både rører oss og gleder oss, sier Gjeterud.

Julen står for døren og vi registrerer noen mørketall i lokalsamfunnet hvor det er frykt for å ikke kunne feire julen på en verdig måte.

Vi i Grue Sparebank-familien; styret, ledelse, ansatte og alle våre kunder, håper at denne gaven bidrar til at Med hjerte for Solør kan utgjøre en enda større forskjell lokalt, og at det bidrar inn i høytiden slik at de som trenger det får hjelp.

Vi oppfordrer samtidig andre i Solør til å bidra, direkte og via innsamlingsaksjoner som pågår, slik at Med hjerte for Solør kan fortsette den viktige jobben de gjør, avslutter Hans Petter Gjeterud.