Vi har besluttet at vi fra onsdag 6. januar midlertidig stenger vårt kontor på Kirkenær for fysisk besøk, forteller banksjef Hans Petter Gjeterud i Grue Sparebank.

Kontoret på Kirkenær stenges til 18.januar på grunn av den økte smittespredningen i Grue de siste dager spesielt, og fordi vi ønsker å bidra til å redusere smittespredningen generelt. Dette betyr ikke at banken er stengt, og vi opprettholder åpne kontorer på Flisa og i Elverum inntil videre, sier Gjeterud.

Grue Sparebank er bevisst på vårt samfunnsansvar og vår styrke er at vi kjenner lokalsamfunnet og våre kunder godt.
Vi skal fortsette å tilby våre finansielle tjenester, men ønsker å unngå kontakt med våre kunder ved fysisk oppmøte på Kirkenær kontoret i den situasjonen vi nå befinner oss i, sier Gjeterud.

Vi er tilgjengelige på telefon 6294 9100, på epost epost@gruesparebank.no, og våre rådgivere er tilgjengelige for kundemøter på telefon, epost, Teams eller Skype.  Kontaktinformasjon finnes på vår hjemmeside www.gruesparebank.no
I tillegg oppfordrer vi alle til å laste ned og bruke mobilbanken der mye kan løses, sier Gjeterud.

Vi ber om forståelse for vår avgjørelse og skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe alle våre kunder i den perioden banken holder kontoret stengt.

Ta vare på dere selv og de rundt dere, avslutter Hans Petter Gjeterud i Grue Sparebank.