Vi er en offensiv bank som ønsker videre vekst, og vi mener at Hamarregionen trenger en ekte lokalbank med åpen dør. Når Totens Sparebank nå fusjoneres inn i Sparebank 1 Østlandet åpner vi nytt kontor på Hamar, forteller banksjef Bernt Kristian Snapa.

Høsten 2020 etablerte banken kontor i Elverum, og etter å ha fått et solid fotfeste i Sør-Østerdalen er det nå naturlig å utvide med kontor i Hamarregionen. Hamarregionen er i vekst samtidig som det skjer veldig mye spennende i Elverum og omegn. Derfor styrker vi nå vår tilstedeværelse i regionen med nytt kontor på Hamar, sier Snapa.

Vi er av den oppfatning at markedet har behov for en bank som tenker annerledes enn de største bankene. Med kombinasjonen av åpent kontor og gode digitale løsninger leverer vi det veldig mange kunder etterspør.

Vi er opptatt av lokal tilstedeværelse, fast kontaktperson, personlig rådgivning og yte det lille ekstra.  Vi ser på oss selv som unik og litt atypisk i forhold til de fleste av våre konkurrenter, men det er også vår suksessfaktor, forteller Snapa.

Lokasjon på Hamar og åpningsdato er ikke endelig fastsatt, men vi gleder oss veldig til å møte nye kunder i Hamarregionen og tar nå ytterligere sats for å utfordre de etablerte, avslutter Snapa.

Grue Sparebank er en del av Eika alliansen som omfatter ca. 50 sparebanker over hele landet.
Grue Sparebank har hovedkontor på Kirkenær med avdelingskontor i Elverum og på Flisa.

Banken har totalt 38 ansatte og en forvaltningskapital inkludert boligkredittforetak på kr 5,4mrd.