Vi har signert leiekontrakt og åpner nytt avdelingskontor i Elverum, forteller banksjef Hans Petter Gjeterud i Grue Sparebank.

Grue Sparebank er en offensiv bank som ønsker videre vekst. Med kombinasjonen av lokal tilstedeværelse og gode digitale løsninger leverer vi det veldig mange kunder i dag ønsker seg, sier Gjeterud.

elverumElverum har vært et av bankens definerte markedsområder i flere år, og vi velger nå fysisk å etablere et kontor på Torghjørnet i oktober 2020. Kontoret vil være et rent rådgivningskontor uten kontanter som er bemannet 5 dager i uken.
Elverum har også hatt stor vekst de senere år og dette er en vekst vi ønsker å ta større del av i fremtiden, sier Gjeterud.

I tillegg mener vi markedet har behov for en bank som tenker annerledes enn de største bankene. Vi er opptatt av tilstedeværelse, egen kontaktperson, personlig rådgivning og yte det lille ekstra. Vi ser på oss selv som unik og litt atypisk i forhold til de fleste av våre konkurrenter, men det er også vår suksessfaktor.
Vi gleder oss veldig til å møte kundene i Elverum og tar nå ytterligere sats for å utfordre de etablerte, avslutter Gjeterud.

Grue Sparebank er en del av Eika alliansen som omfatter 66 sparebanker over hele landet.
Grue Sparebank har hovedkontor på Kirkenær og avdelingskontor på Flisa. Banken har totalt 25 ansatte og en forvaltningskapital inkludert boligkredittforetak på kr 4.0 mrd.

Les pressemeldingen i pdf-format.