Kontorene på Elverum, Flisa og Kirkenær er stengt for fysisk besøk inntil videre. Vi gjør ny vurdering første arbeidsdag etter påske.
Vi følger myndighetenes anbefalinger forteller banksjef Hans Petter Gjeterud.

Dette betyr ikke at banken er stengt, men vi ønsker fortsatt å bidra til å redusere smittespredningen av hensyn til sårbare grupper som eldre og syke, og våre kunder og våre ansatte sier Gjeterud. Grue Sparebank er bevisst på vårt samfunnsansvar og vår styrke er at vi kjenner lokalsamfunnet og våre kunder godt.

Vi skal fortsette å tilby våre finansielle tjenester,  men ønsker å unngå kontakt med våre kunder ved fysisk oppmøte i den situasjonen vi nå befinner oss i sier Gjeterud.

Vi er tilgjengelige på telefon 6294 9100, på epost epost@gruesparebank.no,  og våre rådgivere er tilgjengelige for kundemøter på telefon, epost eller Teams/Skype.
Kontaktinformasjon finnes på vår hjemmeside www.gruesparebank.no. I tillegg oppfordrer vi alle til å laste ned og bruke mobilbanken der mye kan løses sier Gjeterud.

Vi ber om forståelse for vår avgjørelse og skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe alle våre kunder i den perioden banken holder kontorene stengt.

Ta vare på dere selv og de rundt dere avslutter Hans Petter Gjeterud.